LYSSNA

Trafik- och driftstörningar i Eksjö, vecka 47

Under vecka 47 kommer det vara en del trafikstörningar i Eksjö. Det kommer även att vara störningar i vatten- och fjärrvärmeleveransen i vissa områden i Eksjö.

Trafikstörningar

Traktörsgränd/Nybrogatan, Eksjö

Arbete på fjärrvärmeledning vid Traktörsgränd i Eksjö kommer att pågå mellan den 16 november och den 19 november. Traktörsgränd kommer att vara avstängd i samband med arbetet. Detta gäller vid korsningen med Nybrogatan. Korsningen Traktörsgränd/Nybrogatan kommer att smalnas av lite men kommer fortfarande vara öppen för trafik. Fjärrvärmen kommer att vara avstängd – se information längre ner på sidan.

Nybrogatan/Västerlånggatan, Eksjö

Betäckningar kommer att bytas i korsningen Nybrogatan/Västerlånggatan. Detta arbete kommer att genomföras någon dag under vecka 47. Arbetet tar endast några timmar. Korsningen Nybrogatan/Västerlånggatan kommer under arbetets gång att vara begränsad men den kommer att vara öppen för trafik.

Mejerigatan, Eksjö

Under vecka 47 kommer även Mejerigatan att stängas av från Österlånggatan fram till infarten/utfarten från parkeringen vid kommunhuset. Från vecka 49 kommer hela Mejerigatan att stängas av. Det kommer då bli en tillfällig utfart från parkeringen vid kommunhuset.

Driftstörningar

Undvik att parkera så att brunnar blockeras i området

Måndagen den 16 november kommer ett arbete att påbörjas med avloppsledningen i korsningen Regementsgatan/Södra Kyrkogatan/Storegårdsgatan och gångvägen mot ån bakom Storegårdsgatan 2. Inga grävarbeten planeras, utan arbetet sker i gatubrunnarna. Boende ombeds att undvika att parkera så att brunnar blockeras i området. Vi ber om överseende med att det tidvis kan bli begränsad framkomlighet. Buller och lukt kan också förekomma.

Vattenavstängning för boende i området kring Tallvägen

Måndagen den 16 november kommer en brandpost på Tallvägen att kopplas in. En vatten­avstäng­ning för boende i området planeras från klockan 10. Vattnet kommer att återkomma under dagen. Tappa gärna upp vatten för hushållsbruk i förväg. Vi ber om överseende med driftstörningen.

Fjärrvärmen avstängd för boende vid Nybrogatan–Traktörsgränd

Tisdagen den 17 november utför Eksjö Energi arbeten på fjärrvärmeledningen i korsningen Nybrogatan-Traktörsgränd. Fjärrvärmen kommer därför att vara avstängd för boende i området mellan cirka klockan 7.30–16.00.

Driftstörningar på Eksjö Energis webbplatslänk till annan webbplats

Nyheten publicerad: 13 november 2020

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Fax:

0381-166 00

 TILLBAKA

Trafik- och driftstörningar i Eksjö, vecka 47

Under vecka 47 kommer det vara en del trafikstörningar i Eksjö. Det kommer även att vara störningar i vatten- och fjärrvärmeleveransen i vissa områden i Eksjö.

Till toppen

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag, dag före afton och vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.