LYSSNA

Tillförordnad VD utsedd

Till tillförordnad VD för Eksjöbostäder AB, Eksjö Kommunfastigheter AB och Byggnadsfirma Stridh & Son AB har styrelserna utsett Sven-Olof Klasson. Sven-Olof kommer att påbörja sitt uppdrag fredagen den 15 november och kommer att jobba i bolagen under den period som rekrytering efter ny VD pågår. 

Sven-Olof har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och har tidigare arbetat i olika ledande befattningar. Bland hans erfarenheter kan nämnas; ekonomichef på Stiftelsen Eksjöbostäder på 70-talet, VD för Minator Fastighetssystem AB, Ekonomichef på AB Linden i Nässjö samt senast som VD under åtta år på AB Ronnebyhus. 

Sven-Olof kommer att påbörja uppdraget som tillförordnad VD den 15 november. 

”Styrelserna är överens om att detta är en mycket bra lösning tills att en permanent VD finns på plats. Efter en orolig tid behöver de anställda inom bolagen stabilitet och arbetsro för att kunna arbeta vidare med redan påbörjade och planerade projekt och vi är glada att Sven-Olof har möjlighet att gå in i bolagen omgående”, säger Emeli Olaison, ordförande för Eksjö Kommunfastigheter AB och vice ordförande för Eksjöbostäder AB och Byggnadsfirma Stridh & Son AB, i en kommentar till beslutet.

Som tidigare meddelats kommer rekrytering av VD för de tre bolagen att påbörjas inom kort.

Kontaktperson
Emeli Olaison, ordförande för Eksjö Kommunfastigheter AB och vice ordförande för Eksjöbostäder AB och Byggnadsfirma Stridh & Son AB
Telefon: 070-342 31 84
E-post: emeli@olaison.se

Nyheten publicerad: 2019-11-14

 TILLBAKA

Tillförordnad VD utsedd

Till tillförordnad VD för Eksjöbostäder AB, Eksjö Kommunfastigheter AB och Byggnadsfirma Stridh & Son AB har styrelsen utsett Sven-Olof Klasson. Sven-Olof kommer att påbörja sitt uppdrag fredagen den 15 november och kommer att jobba i bolagen under den period som rekrytering efter ny VD pågår. 

Till toppen

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag och vid så kallade klämdagar stänger kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.