Eksjö kommuns logotyp

Få dina fakturor från Eksjö kommun till din digitala brevlåda

För dig som är ansluten till en digital brevlåda kan numera få dina fakturor från kommunen dit. Om du önskar det gäller det samtliga fakturor som du får från kommunen.

Digitala brevlådor

Om du använder Kivra som digital brevlåda kan du både se och betala din faktura direkt i appen eller på webbplatsen. Alla uppgifter såsom OCR-nummer och förfallodatum är redan ifyllda.

Om du har valt en annan digital brevlåda kommer du bara kunna se och granska dina fakturor. Du kan alltså inte betala fakturorna i appen eller på webbplatsen.

Du som har en digital brevlåda behöver inte göra någon anmälan till kommunen om du vill ha fakturorna till en digital brevlåda, det sker automatiskt.

Autogiro

Har du autogiro och istället vill ha fakturor via digital brevlåda behöver du meddela det via e-post till eksjo-ekonomiservice@hoglandet.se eller via telefon 0381-67 40 00

E-faktura

Har du e-faktura idag så kommer du även fortsättningsvis att få en e-faktura.

Hur ansluter jag mig till en digital brevlåda?

För att få din myndighetspost digitalt behöver du välja och skaffa en digital brevlåda. För att skaffa digital brevlåda behöver du ha e-legitimation.

Myndigheten för digital förvaltnings webbplats finns mer information om digital post och om hur du skaffar en digital brevlåda:

Nyheten publicerad: 16 februari 2022

Kontakt

Höglandets ekonomiservice

Telefon:

0381-67 40 00 (måndag–fredag, klockan 9–15, lunchstängt klockan 12–13)