Ett hus med ett hjärta och texten Familjehemmens dag
LYSSNA

Familjehemmens dag den 27 april

Familjehemmens dag uppmärksammas nationellt den 27 april varje år för att belysa familjehemmens viktiga roll för barn som behöver stöd. Detta vill Familjehemsresursen lyfta genom en webbsändning som erbjuds kostnadsfritt under dagen.

"Uppdrag Psykisk Hälsa" erbjuder dig som redan är eller funderar på att bli familjehem en webbsändning där du bland annat får ta del av hur en utredning för att bli familjehem kan gå till samt vilket stöd man kan få. Här medverkar Socialstyrelsen för att berätta om "Min insats" och en familjehemsförälder samt en ambassadör från "Knas Hemma" delar egna och andras erfarenheter av familjehem.

  • Datum: 27 april 2023
  • Tid: klockan 13.00–14.00
  • Organisatör: Uppdrag Psykisk Hälsa vid Sveriges kommuner och regioner

Familjehemsresursen i sociala medier

  • Facebook: @familjehemsresursenjonkopingslan
  • Instagram: @familjehemsresursen

Familjehemsresursen i Jönköpings län

Nyheten publicerad: 14 april 2023

 TILLBAKA

Familjehemmens dag den 27 april

Familjehemmens dag uppmärksammas nationellt detta datum varje år för att belysa familjehemmens viktiga roll för barn som behöver stöd. Detta vill Familjehemsresursen lyfta genom att hänvisa till en webbsändning som erbjuds kostnadsfritt under dagen.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.