Information till dig som vill hjälpa till eller söka jobb

Hjälp oss att hjälpa andra!

Vill du bidra med en ideell insats? Tillsammans med föreningar och andra frivilliga i kommunen samordnar Eksjö kommun inköp och hemkörning av livsmedel och läkemedel till de som inte har någon i sin närhet som kan hjälpa till. Servicen riktar sig främst till de som är 70 år och äldre eller tillhör annan riskgrupp, som uppmanats av Folkhälsomyndigheten att begränsa sina sociala kontakter ett tag framöver. Som frivillig hjälper du antingen till med att ta emot beställningar, eller med att köpa och leverera varor.

Vill du anmäla dig som frivillig?
Hör av dig till Eksjö kommuns Kontaktcenter på 0381-360 00.

Tillverkning av skyddsutrustning för vård och omsorg

Tillsammans med Länsstyrelsen i Jönköpings län efterlyser Eksjö kommun företag som på något sätt kan stödja arbetet med att ta fram skyddsutrustning. Länsstyrelsen har fått ett samordningsansvar, där syftet är att identifiera fler företag som på något sätt kan stödja arbetet med att ta fram skyddsutrustning. Eksjö kommun har i dag inte tomma förråd, men detta är ett sätt att arbeta förebyggande – både för oss och för andra verksamheter.

Kan ditt företag hjälpa till med att producera skyddsutrustning? Ta i så fall en kontakt med marie.brask@eksjo.se för att få mer information.

Tack till alla som på olika sätt hjälper till!

Övriga lediga jobb vid Eksjö kommun

Vi behöver dig både nu och i framtiden - här hittar du alla lediga tjänster i kommunen just nu:
Lediga jobb i Eksjö kommun

Informationen på sidan uppdaterades senast: 3 september 2020, klockan 10.20

Sidan senast uppdaterad: 3 september 2020

För dig som vill hjälpa till eller söka jobb

Lägg in en beskrivning på sidan som syns vid delning på sociala medier, på google och i menyer.