Logotyp Eksjö kommun

Information om förändringar i övriga verksamheter

Tillbaka till huvudsidan: Eksjö kommuns arbete med anledning av coronaviruset, covid-19.

For information in other languages, please use Google Translate by activating this function in the site's menu.

Höglandets överförmyndarverksamhet

Kommunerna Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlandas gemensamma överförmyndarverksamhetlänk till annan webbplats är placerad i Vetlanda. För att minska risken för smittspridning har överförmyndarverksamheten beslutat att inte ta emot besök från den 17 mars och tills vidare. Detta gäller även för lokalkontoret i Eksjö.

Om du har ett ärende till överförmyndarverksamheten får du gärna ringa på telefon 0383-971 72. Telefontiderna är måndag till torsdag mellan klockan 9 och 12. Du kan även mejla till overformyndaren@vetlanda.se. Handlingar kan också skickas via post. Det går bra att lämna handlingar till Eksjö kommuns Kontaktcenter som skickar dem vidare till överförmyndarverksamheten i Vetlanda.

Eksjö kommuns kontaktcenter håller stängt för besök

Kontaktcenters reception i Förvaltningshuset i Eksjö har tillfälligt stängt för fysiska besök. Undantag gäller för dig som har ett bokat besök eller ett akut ärende. Eksjö kommun kan fortfarande nås genom att ringa 0381-360 00 eller skicka ett mejl till kommun@eksjo.se. Beslutet gäller tills vidare.

Informationen senast uppdaterad: 25 februari 2021, klockan 10.25

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Fax:

0381-166 00