LYSSNA

Information om kultur och fritid

Tillbaka till huvudsidan: Eksjö kommuns arbete med anledning av coronaviruset, covid-19.

For information in other languages, please click on Translate in the site's menu to read more.

  • Kommunens kultur- och fritidsverksamheter är öppna, men det är viktigt att samtliga besökare hjälps åt att hålla avstånd.
  • I verksamheterna finns ett maxantal för antalet besökare, baserat på minst tio kvadratmeter per person. Skyltar på plats informerar om hur många besökare som får vistas i lokalerna samtidigt.
  • För kommunens kultur- och fritidsverksamheter gäller begränsningarna i antalet besökare till exempel Eksjö museum, biblioteken i Eksjö och Mariannelund, simhallen, ishallen, Prästängshallens gym, idrotts- och sporthallar, samt Olsbergs Arenas konferensverksamhet. Undantaget är verksamhet som riktar sig till barn och unga födda 2002 och senare.
  • Fritidsgården Spelverket har en begränsning på tjugo besökare vid två tillfällen per dag under de dagar verksamheten normalt har öppet. Du kan besöka Spelverket antingen klockan 12–16 eller klockan 16–20. Det går att boka tid genom att besöka Spelverket och prata med personalen, annars är det spontanbesök som gäller och insläpp sker i mån av plats.
  • Kommande arrangemang kan komma att påverkas, med begränsningar i antalet deltagare eller krav på vaccinationsbevis.

Evenemang och aktiviteter

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns information om hur en arrangör kan göra för att bidra till minskad smittspridning. Länk till annan webbplats.

Informera om inställda evenemang

Eksjö kommun uppmanar samtliga arrangörer som ställer in evenemang i kommunen att snarast meddela detta till turism@eksjo.se för att evenemangskalendern på visiteksjo.se Länk till annan webbplats. ska kunna hållas uppdaterad.

Informationen senast uppdaterad: 22 december 2021, klockan 22.15

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Fax:

0381-166 00

Hjälpte informationen dig?

Sidan senast uppdaterad:

Information om kultur och fritid

Information om vad som gäller för kultur och fritid angående coronaviruset covid-19

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.