Bild på en sommarblomma.

Sommarjobb 2019

Redan nu går det att söka sommarjobb för 2019. Ta chansen att göra något roligt och meningsfullt i sommar. Eksjö kommun erbjuder sommarjobb inom många områden där det finns något som kanske passar just dig.

  • Tycker du att det är viktigt att göra skillnad?
  • Vill du göra/utföra viktiga uppgifter?
  • Vill du göra något meningsfullt sommaren 2019?
  • Vill du skaffa dig kunskap som du har nytta av längre fram i livet?

Nu har du chansen att arbeta tillsammans med oss, vi som redan har upptäckt Sveriges viktigaste jobb! Du kan läsa mer om vilka jobb som finns att söka och hur du lämnar din ansökan nedan.

Äldrepsykiatrin

Gillar du att få andra att må bra och hjälpa dem i det vardagliga livet och på så sätt bidra till en bra livssituation för dem? Är du intresserad av ett roligt, omväxlande och givande arbete där du får träffa människor och där du får möjlighet att utvecklas personligen? Ta då chansen och arbeta inom äldrepsykiatrin Ekbacken hos oss. Vi kan erbjuda ett meningsfullt, viktigt och lärorikt sommarjobb.

Läs mer om att sommarjobba inom äldrepsykiatrin och gör din ansökanlänk till annan webbplats

Måltidsverksamhet

Till sociala sektorns måltidsverksamhet vid Eksjö kommun kommer vi att rekrytera cirka 12-15 sommarvikarier. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, både när det gäller det vi producerar men också hur vi gör det, och tycker om att arbeta i grupp.

Läs mer om att sommarjobba vid måltidsverksamheten och gör din ansökanlänk till annan webbplats

Verksamhet inom neuropsykiatri/psykiatri

Välkommen att arbeta som behandlingsassistent vid enheten för stöd och återhämtning, som innehåller verksamheter riktat till både barn/ungdom och vuxna. Hos oss kan du bland annat arbeta vid olika stödboenden för vuxna och unga vuxna såsom Kaserngatan 22, Färgaren och Fridhemsberg, korttidshem för barn och unga såsom Maskrosängen, Smeden och Villan, samt i stöd- och återhämtningsteam.

Läs mer om att sommarjobba vid verksamheter inom neuropsykiatri/psykiatri och gör din ansökanlänk till annan webbplats

Omsorgen om funktionsnedsatta

Välkommen till ett meningsfullt, viktigt och lärorikt sommarjobb inom omsorgen om funktionsnedsatta. Här arbetar du som omvårdare/personliga assistent där du hjälper brukaren i dennes hem, på fritiden och i vardagen.

Läs mer om att sommarjobba vid omsorgen om funktionsnedsatta och gör din ansökanlänk till annan webbplats

Äldreomsorgen, särskilt boende och hemtjänst

Välkommen att arbeta inom Eksjö kommuns äldreomsorg, antingen inom särskilt boende eller hemtjänsten. Det finns fyra särskilda boenden i Eksjö kommun, tre i Eksjö tätort och ett i Ingatorp. På de särskilda boenden kan du arbeta inom demensboende, vårdboende, korttidsboende och psykiatri. Inom hemtjänsten finns det två hemtjänstområden. Hemtjänst Öster omfattas av Ingatorp och Mariannelund samt landsbygd runt omkring. Hemtjänst Eksjö omfattas av centrala Eksjö samt landsbygd runt omkring.

Läs mer om att sommarjobba vid äldreomsorgen och gör din ansökanlänk till annan webbplats

Nattarbete inom äldreomsorgen

Gillar du att få andra att må bra och hjälpa dem i det vardagliga livet och på så sätt bidra till en bra livssituation för dem? Är du intresserad av ett roligt, omväxlande och givande arbete där du får träffa människor och där du får möjlighet att utvecklas personligen? Ta då chansen och arbeta natt inom äldreomsorgen hos oss. Vi kan erbjuda ett meningsfullt, viktigt och lärorikt sommarjobb.

Läs mer om att sommarjobba vid äldreomsorgen och gör din ansökanlänk till annan webbplats

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Fax:

0381-166 00


Fler kontaktuppgifter
hittar du när du klickat på länken under respektive avsnitt här på sidan.

HJÄLPTE DEN HÄR SIDAN DIG? JA NEJ

Sidan senast uppdaterad: 2 april 2019

Sommarjobb i Eksjö kommun

Redan nu går det att söka sommarjobb för 2019. Ta chansen att göra något roligt och meningsfullt i sommar. Eksjö kommun erbjuder sommarjobb inom många områden där det finns något som kanske passar just dig.

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–14.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag och vid så kallade klämdagar stänger kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.