Eksjö kommuns logotyp

Fotbollsplaner

I Eksjö kommun finns det många fotbollsplaner, både 11-manna­planer och 7-mannaplaner med naturgräs, konstgräs och grus. En del av dessa ägs och drivs av kommunen, andra drivs och ägs av olika föreningar.

Fotbollsplaner i kommunal regi

Ränneborgs IP, Eksjö

Ränneborg är Eksjös centrala idrottsplats med såväl fotbolls- som friidrottsbanor. Ränneborg ägs och drivs av Eksjö kommun. Anläggningen har en matcharena med läktare under tak, två stycken 11-mannaplaner samt tre stycken 7-mannaplaner, alla dessa med naturgräs. Dessutom finns en 11-manna konstgräsplan samt en grusplan som båda används innan och efter grässäsongen. Bokningsförfrågan av fotbollsplanerna Länk till annan webbplats.

Storegårds IP, Eksjö

Storegårds idrottsplats består av en 11-mannaplan som också kan användas som två 7-mannaplaner. För bokning av planen, ta kontakt med kommunens fritidsavdelning via kommunens kontaktcenter.

Sjöängen IP, Eksjö

Sjöängens idrottsplats ligger vackert belägen mellan Itolv-området och sjön Hunsnäsens norra strand. Planen är en gräsplan för 11-mannaspel. För bokning av planen, ta kontakt med kommunens fritidsavdelning via kommunens kontaktcenter.

Fotbollsplaner i annan regi

Hjältevads IP, Hjältevad

Hjältevads idrottsplats ägs och drivs av Hjältevads Mariannelunds IS. Anläggningen består av två 11-mannaplaner, samt en klubbstuga med omklädningsrum och samlingslokal. Bokning av fotbollsplanerna görs via Hjältevads Mariannelunds IS. Länk till annan webbplats.

Slättvallens IP, Mariannelund

Slättvallens idrottsplats ägs och drivs av Hjältevads Mariannelunds IS. Anläggningen består av två stycken 11-mannaplaner, en grusplan samt föreningslokaler med fyra stycken omklädningsrum. Bokning av fotbollsplanerna görs via Hjältevads Mariannelunds IS. Länk till annan webbplats.

Höredavallen, Höreda

Höredavallen ägs och drivs av Höreda GIF. Anläggningen består av två 11-mannaplaner, samt en klubbstuga med omklädningsrum och samlingslokal. Bokning av fotbollsplanerna görs via Höreda GIF. Länk till annan webbplats.

Nytomtavallen, Hult

Nytomtavallen i Hult ägs och drivs av IFK Hult. Anläggningen består av en 11-mannaplan och en 7-mannaplan. Bokning av fotbollsplanerna görs via IFK Hult. Länk till annan webbplats.

Kontakt

Fritidsavdelningen

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

fritid@eksjo.se