Logotyp Eksjö kommun

Aktuellt inom näringslivet

Här kan du hitta nyheter från kommunens verksamheter till Eksjö näringsliv.

Vindkraftverk – Affärsmöjligheter för företag i kommunen

Vattenfall planerar en byggnation av upp emot 23 vindkraftverk nordväst om Bruzaholm. Detta kommer att kunna generera stora affärsmöjligheter för både små och stora företag i Eksjö kommun.

Vattenfall bedömer att vindkraftparkens byggande kan engagera cirka 150 företag i ett hundratal olika branscher och de ser gärna att lokala företagare engageras i såväl bygg- som driftsfas. För företagen i Eksjö kommun kan detta erbjuda affärsmöjligheter då det blir stort behov av olika typer av produkter och tjänster för gräv, transport, materiel, kost och logi med mera. De som arbetar kommer även behöva saker att göra på fritiden.

Upphandling av tjänster och produkter för uppemot 200 årsanställningar, görs under 2022. Det betyder att du som företagare behöver lägga in dina erbjudanden snarast! Upphandling av tjänster och produkter för uppemot 200 årsanställningar, görs under 2022.

Läs mer om Affärsmöjligheter för företag och informastion om byggnationen. Anmäl ditt företag och dina varor/tjänster i portalen.

alternative power produced by the wind and air

Samlad information angående covid-19

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Fax:

0381-166 00