Eksjö kommuns logotyp

E-tjänster och vissa blanketter finns i portalen för e-tjänster

E-tjänster efterfrågas i allt högre utsträckning av invånarna, och är ett sätt att effektivisera organisationens arbete. Kommunens e-tjänster och vissa blanketter finns samlade i portalen för e-tjänster.

När du är i kommunens e-tjänstportal kan du använda sökfunktionen för att hitta e-tjänsten eller blanketten. Du kan också hitta tjänsterna via de olika kategorierna i vänstermenyn.

Du når portalen via ikonen som finns på varje webbsida på eksjo.se, antingen upptill eller nertill på sidan beroende på vilken enhet du surfar från. Här intill visas hur ikonen ser ut. Direktlänkar till e-tjänster och blanketter i portalen finns även från de olika avsnitten här på eksjo.se.

Logga in som medborgare med e-legitimation

Vissa e-tjänster kräver inloggning. Använd din personliga e-legitimation för att logga in i e-tjänster och följa ärenden via Mina sidor. E-legitimation, till exempel BankID eller Mobilt BankID, används för att kommunen ska vara säker på vem det är som använt e-tjänsten samt att rätt person får tillgång till rätt ärenden via Mina sidor.

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se