Eksjö kommuns logotyp

 • Stärk din egenberedskap och öva under Beredskapsveckan
  Tema för Beredskapsveckan är i år Öva! och förhoppningen är att fler invånare ska stärka sin egenberedskap genom att ta del av aktiviteterna. En allvarlig störning i samhället kan göra att vardagen vänds upp och ner, med rätt förberedelser bidrar du till att både du och hela landet klarar en svår påfrestning bättre.
  Läs mer

 • Kommunfullmäktiges sammanträde den 21 september i webb-tv
  Nu går det att se kommunfullmäktiges sammanträde från den 21 september i webb-tv.

  Läs mer

 • Tillfällig allmän flaggdag 15 september 2023
  Idag flaggar Eksjö kommun med svenska flaggan utanför stadshuset i Eksjö för att högtidlighålla att H.M. Konungen Carl XVI Gustaf har varit Sveriges statschef i 50 år.
  Läs mer

 • Anmälan till Eksjö kulturfestival
  Eksjö kulturfestival 2023 planeras till den 27 oktober–3 november. Arrangörer och föreningar är välkomna att anmäla sitt evenemang till kultur@eksjo.se senast den 22 september.
  Läs mer

 • Smågranar sökes till Eksjö julmarknad
  Har du smågranar som du vill bli av med? Då kan de komma till nytta på Eksjö julmarknad! Varje år behövs en stor mängd granris och julgranar att dekorera julmarknadsområdet med. Skänkta granar hämtas upp av Eksjö Energi.
  Läs mer

 • Möt din kommun
  Titta på framtidens bostads­områden, ställ en fråga om trygghet för unga, eller prata med en politiker. Välkommen till Stora torget i Eksjö den 13 september!
  Läs mer

 • Dags att ansöka om bidrag från fonder och stiftelser
  Du som invånare i Eksjö kommun kan söka bidrag från olika donationsfonder och stiftelser. Din ansökan måste vara hos kommunen senast den 30 september.
  Läs mer

 • Dags för Eksjö trästadsloppis
  För andra året i rad arrangeras Eksjö trästadsloppis på Stora torget i Eksjö. Till loppisen den 16 september bjuds allmänheten in både som besökare och försäljare. Senaste datum att boka plats för försäljning är den 8 september.
  Läs mer

 • Första spadtag vid Bruzaholm
  Första spadtag för Vattenfalls vindkraftpark
  Idag, onsdagen den 30 augusti, har Vattenfall genom ett ceremoniellt ”första spadtag” påbörjat byggnationen av Bruzaholm vindkraftverk. Vid ceremonin deltog bland annat kommunstyrelsens ordförande Markus Kyllenbeck och kommundirektör Tord du Rietz.
  Läs mer

 • Ränneborg förbereder för landskamp 
  Den 31 augusti och den 3 september står Ränneborg och Eksjö kommun som värd när flicklandslagen F16/07 från Sverige och Norge möts i dubbla landskamper.
  Läs mer