Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

Bra att veta om Campus i12

På Campus i12 vill vi att alla som kommer till oss, lärare och studerande ska känna sig välkomna och känna sig som hemma. Nedan finns information om hur vi tillsammans kan göra tillvaron på Campus i12 till en bra upplevelse.

Parkering
Det är fri parkering på stora delar av skolområdet, men det kan bli fullt. Vissa av parkeringsytorna är tidsbegränsade till 2 timmar så var uppmärksam på att inte överskrida den tiden för att undvika parkeringsböter. Det finns även parkeringsplatser bakom Campus i12.

Kaffe och måltider
Det finns en kaffemaskin där du kan köpa ditt kaffe på nymalda bönor. Maskinen erbjuder även andra varma drycker såsom choklad och hett vatten.
På Campus i12 finns det två studentkök, plan tre och plan fyra med en cafédel med bord och stolar. I båda köken finns det mikrovågsugnar, kylskåp, tallrikar, glas och bestick.

Källsortering
På Campus i12 källsorterar vi enligt Eksjö kommuns stadgar. Campus i12 förväntar sig att alla som studerar i lokalerna men även de som kommer på besök också ser till att följa de anvisningar om källsortering som finns i våra utrymmen.
Avfall och återvinning

Administration
Kontoret för administration är öppet måndag till fredag mellan 07.30-16.00. Tiderna kan variera och det finns vanligtvis någon i personalen som kan hjälpa till.

Tillång till lokolerna
Som studerande har du möjlighet att sitta i skolans lokaler även efter kontorstid och på helger. Tillgång till detta kräver att du har ett passerkort. Passerkortet är personligt och du kan hämta ett passerkort hos administrationen.

Uthyrning av lokaler
Vi hyr gärna ut våra lokaler när de inte används i studiesyfte för våra egna föreläsningar eller aktiviteter. Det finns flera föreläsningssalar samt en datasal som finns att hyra. Kontakta administrationen för mer information.

Kontakt

Campus i12

Besök:

Kaserngatan 24A

Telefon:

 TILLBAKA