• Campus i12
  • Visualisering - Rum, Inredning och Produkter
LYSSNA

Visualisering - Rum, Inredning och Produkter

AVSLUTAD VÅREN 2021

YRKESHÖGSKOLEUTBILDNING, 400 Yh-poäng

DENNA UTBILDNING HAR AVSLUTATS OCH HAR INGET MER INTAG

Utbildningen för dig som vill skapa spännande och uttrycksfulla visualiseringar, bilder och 3D-modeller och arbeta med detta på olika företag inom formgivning, inredning och möbler, produktvisualisering och reklam.

Utbildningen ger dig kunskaper, färdigheter och kompetenser för att självständigt och tillsammans med andra medverka i och driva visualiserings- modellerings- och kommunikationsprocesser för inredningar, möbler, produkter och bruksföremål för ett hållbart samhälle.

Utbildningen är en blandning av traditionella konstnärliga tekniker och de senaste digitala verktygen för modellering, visualisering och bildframställning.

Begrepp, termer, processer och historia om design, inredning, möbler och bruksföremål varvas med skissteknik, bildkomposition och fysiska modellbyggen. Grafisk kommunikation, layout och bildframställning med post-production varvas med Virtual Reality (VR) och Augmented Reality (AR).

Undervisningen genomförs med yrkesverksamma arkitekter, inredare, konstnärer, formgivare, visualiserare, 3D-artister och fotografer. Utbildningen genomförs i studiomiljö och söker likna en verklig arbetssituation som du kommer att möta i arbetslivet.

Programvaror i undervisningen är bl a 3D Studio Max, Photoshop, Revit, Illustrator och Indesign. Du kommer att genomföra två praktikperioder på inredningskontor, möbelföretag eller visualiseringsföretag.

Med dina kunskaper och färdigheter kommer du att kunna framställa modeller, visualiseringar och bilder med hög kvalitet för många olika skeden i inrednings- och formgivningsprocesser.

Yrket som visualiserare är konstnärligt, kreativt och ger en träning i såväl digitala modelleringar, visualiseringar och bilder som konstnärliga tekniker.

"IKEA har idag cirka 30 visualiserare och vi ser att vi behöver lika många till framöver. Genom att bygga 3D-modeller och visualiseringar av hela IKEAs sortiment kan vi fatta tidiga beslut, minska byggandet av prototyper och fotograferade miljöer"

Claes Nordin, Assignment Leader Product Communication, IKEA of Sweden AB

HJÄLPTE DEN HÄR SIDAN DIG? JA NEJ

Sidan senast uppdaterad:

Visualisering av Rum, Inredning och Produkter på Campus i12 i Eksjö.

Utbildningen för dig som vill skapa spännande och utrycksfulla visualiseringar, bilder och 3D-modeller tillsammans med inredningsarkitekter, möbelarkitekter, industridesigners och formgivare.

Campus i12

Besök:Kaserngatan 24A

Post:575 35 Eksjö

Telefon: 0381-361 20

E-post: info@campusi12.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00

Besök: