LYSSNA

Visuella effekter

HÖGSKOLEUTBILDNING 120 hp

Utbildningen har inget intag hösten 2020

Visuella effekter, 120 hp, är utbildningen för dig som vill jobba som framtidens visual effect-artist inom film och reklam för arbete i Sverige eller utomlands.

En utbildning - två profiler

I utbildningen tar vi dig igenom alla processer inom postproduktion och sätter dig i ett sammanhang där du får samarbeta med olika yrkesroller inom film och reklamproduktion.

Vi använder mjukvaran som ett verktyg för att förverkliga idéer och vårt mål är att lotsa dig igenom processerna och tekniken bakom visuella effekter. Du lär dig att tänka lösningsorienterat från satta tidsramar, effektivisera ditt arbetsflöde och producera rörligt fotorealistiskt material i produktionskvalité.

Vi specialiserar oss på samarbetet mellan 3D-artister och Compositors som i arbetslivet jobbar tätt ihop. Därför har vi två profiler under samma tak; Digital compositing och 3D-visualisering. Gemensamt för dessa är kurser är att man lär sig de olika produktionsfaserna, tidsestimering, gruppdynamik, kamerateknik och bildspråk.

Examen

Efter godkänd avklarad utbildning erhåller du en högskoleexamen med inriktning mot Visuella effekter.

Utbildningsort

Utbildningen är förlagd på Campus i12 i Eksjö - en av landets främsta utbildare inom postproduktion. Vi har många gästföreläsare, vilket ger dig möjlighet att skaffa ett stort kontaktnät under utbildningens gång. Du får även ett internationellt perspektiv genom utländska föreläsare och skolans samarbete med företag utomlands.

Kontakta oss

Sofia Lovén

Universitetsadjunkt/Programansvarig Visuella effekter Jönköping University
036-10 18 57


sofia.loven@ju.se
Sofia Fransson

Utbildningskoordinator

0381-361 62


sofia.fransson@campusi12.se
HJÄLPTE DEN HÄR SIDAN DIG? JA NEJ

Sidan senast uppdaterad: 9 mars 2020

Visuella effekter på Campus i12 i Eksjö

Visuella effekter, 120 hp, är utbildningen för dig som vill jobba som framtidens visual effect-artist inom film och reklam för arbete i Sverige eller utomlands.

Campus i12

Besök:Kaserngatan 24A

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-361 20

E-post: info@campusi12.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00

Besök:

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.