LYSSNA

Distansundervisning på Eksjö Gymnasium från den 7 december

Från och med måndag den 7 december kommer Eksjö Gymnasium att gå över till distansundervisning. Detta beslutade kommunstyrelsen vid ett extrainsatt möte under fredagen.

Torsdagen den 3 december 2020 meddelande Folkhälsomyndigheten att de åter rekommenderar att landets gymnasieskolor övergår till fjärr- och distansundervisninglänk till annan webbplats. Detta som en av flera åtgärder för att minska smittspridningen i samhället. Den nya rekommendationen gäller från den 7 december 2020 till och med den 6 januari 2021.

Idag, fredagen den 4 december 2020, beslöt kommunstyrelsen i Eksjö kommun under ett extrainsatt möte att eleverna vid Eksjö Gymnasium övergår till distansundervisning från måndag den 7 december 2020 till och med den 6 januari 2021.

Beslutet innebär att alla elever ska studera hemifrån med undantag för vissa grupper som kan anses vara mer sårbara för distansundervisning, till exempel elever i gymnasiesärskolan och språkintroduktion. Undantag kan även göras för vissa praktiska moment, nationella prov och likande som får bedrivas i skolans lokaler under perioden.

Det tidigare beslutet om växelvis distansundervisning på Eksjö Gymnasium ligger fortsatt fast. Det innebär att eleverna på årskurs 1 och årskurs 2 på Eksjö Gymnasium kommer att återgå till att ha växelvis distansundervisning från skolstart efter jullovet och fram till den 22 januari 2021. Under förutsättning att inga andra beslut fattas fram till dess.

Information om distansundervisningen kommer att skickas ut till både vårdnadshavare och elever.

Nyheten publicerad: 4 december 2020

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Fax:

 TILLBAKA

Distansundervisning på Eksjö Gymnasium från den 7 december

Från och med måndag den 7 december kommer Eksjö Gymnasium att gå över till distansundervisning. Detta beslutade kommunstyrelsen vid ett extrainsatt möte under fredagen.

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sidalänk till annan webbplats eller 073-1234567

Eksjö Gymnasium

Besök:Läroverksgatan 8

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381- 363 30

E-post: eksjo.gyinfo@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag-fredag 08.00-16.30

Besök:

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.