Att söka till Gymnasiesärskolan

Du som går på en skola på Höglandet (Eksjö, Vetlanda, Nässjö, Sävsjö & Tranås)


Du söker till Gymnasiesärskolan via Dexter. Du får inloggningsuppgifter av din studie- och yrkesvägledare på din skola. Studie- och yrkesvägledaren kan också hjälpa dig om du behöver hjälp med din ansökan. Senaste den 10 februari 2022 ska din ansökan vara inne. Inloggningsuppgifter får du av din studie- och yrkesvägledare i början av januari.

Du som går på skola utanför Höglandet

Om du går på en skola i en annan kommun än Eksjö, Sävsjö, Tranås, Vetlanda & Nässjö följer du din kommuns tidsplan. Fråga din studie- och yrkesvägledare om du är osäker! Inloggningsuppgifter får du av din studie- och yrkesvägledare i början av januari.


Dataskyddsförordningen - GDPR
Observera att alla uppgifter som kommer in med en ansökan betraktas som offentliga, utom sekretessbelagda handlingar. Personuppgifterna i en ansökan kommer att registreras i enlighet med GDPR som underlag för antagningen till gymnasieskolan. För ytterligare information om detta hänvisas till personuppgiftsansvarig i den kommun, den region eller den fristående skola som du söker till.

Kontakt

Tomas Erazim


Rektor
Tomas Erazim
e-post: tomas.erazim@eksjo.se
telefon: 0381-363 36Bild: porträttbild saknas.


Studie- och yrkesvägledare

Frida Hagström
e-post: frida.hagstrom@eksjo.se
telefon: 0381-364 38
Antagningskansliet
Sofia Fransson
e-post: sofia.fransson@eksjo.se
telefon: 0381 - 363 35Sidan senast uppdaterad:

Eksjö Gymnasiums gysärs Individuella program

Eksjö Gymnasiums gysärs Individuella program är för dig som inte kan gå på ett nationellt program i gymnasiesärkskolan på grund av din funktionsnedsättning. Det individuella programmet ska utformas på ett sådant sätt att det passar just för dig. Du får kunskaper så att du kan vara med och påverka ditt kommande vuxenliv. Du får göra praktik på arbetsplatser under din utbildning.

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sida Länk till annan webbplats. eller 073-1234567

Eksjö Gymnasium

Besök:Läroverksgatan 8

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381- 363 30

E-post: eksjo.gyinfo@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag-fredag 08.00-16.30

Besök: