Tieto Education

Tieto Education är det system vi använder för studieplaner och frånvarohantering.

Vårdnadshavare för omyndig elev
Ni använder er av Tieto Education-appen. Sök på "Tieto Edu" där ni söker på appar till er telefon så kommer ni att hitta den. Där kan ni logga in och lägga in frånvaro, se studieplan med mera.

Här kan ni läsa instruktioner kring hur man frånvaroregistrerar:

Om ni som vårdnadshavare eller myndig elev byter telefonnummer kan ni enkelt ändra detta själv i Tieto. Här finns instruktioner om hur:

Saknar du att få notiser om när det kommit nya meddelanden? Detta måste du ställa in själv. Följ instruktionerna här för att det ska fungera:

Elever
Ni loggar in via It's learning. Det går både att komma åt det via datorn och om ni har It's learning appen på er telefon.

När er ungdom har fyllt år 18 år måste en blankett för samtycke ha fyllts i om ni även fortsättningsvis vill kunna logga in.

Eksjö Gymnasium

Läroverksgatan 8, Eksjö

Eksjö Gymnasium, 575 80 Eksjö

eksjo.gyinfo@eksjo.se

Sidan senast uppdaterad: 13 oktober 2020

Tieto Education, Ted, frånvaro och studieplan på Eksjö Gymnasium.

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sidalänk till annan webbplats eller 073-1234567

Eksjö Gymnasium

Besök:Läroverksgatan 8