bild på ritningar
LYSSNA

Aktuella projekt

Här presenterar Eksjö Kommunfastigheter sina aktuella projekt.

Det kan vara nyproduktion men även om- och tillbyggnader i vårt fastighetsbestånd. Vi genomför även ständigt mindre underhållsarbeten.

Grevhagsskolan

Under våren och fram till hösten 2020 byggs ett nytt kök på Grevhagsskolan. Samtidigt kommer även renovering och ombyggnad av matsalen att göras.

Linnéskolans skolgård

I samband med sommarlovet 2020 kommer Linnéskolans skolgård att snyggas upp. På skolgården ska det anläggas en mindre konstgräsplan, ny lekutrustning samt plantering av träd. Samtidigt som skolgården ordnas till ska man justera till utrustning som redan idag finns där.

Utvändig miljö Storegårdsområdet

Uppdraget har varit att ta fram ett förslag till utemiljö för Storegårdsområdet, vilket innefattar Prästängsskolan, Ishallen, Galaxen och Gymnasiesärskolan. Under projektets gång har en dialog förts med verksamheterna i området.
Under sommaren och hösten 2020 kommer arbetet med nya skolgårdar och samlingsytor att genomföras. Skolgårdarna och samlingsytorna är planerade utifrån verksamheternas behov.

Prästängsskolan

Ett av våra projekt för att minska energiförbrukningen är att byta tak på Prästängsskolan. Projektet kommer att pågå uner våren och sommaren 2020.

Marieberg och Almgården

Fönster och tak som skulle bytas på Marieberg och Almgården kommer skjutas fram eftersom det råder besöksförbud i verksameterna.

Förskolan Hjältevad

På förskolan i Hjältevad pågår underhållsarbete och till viss del även ombyggnation. Den invändiga belysningen byts ut till bättre i samband med renoveringen.

Kontakt

Eksjö Kommunfastigheter AB

Besök:

Österlånggatan 16, Eksjö

Post:

Eksjö Kommunfastigheter AB, 575 80 Eksjö

Telefon:

Telefontid:

Alla vardagar klockan 9.00-12.00

HJÄLPTE DEN HÄR SIDAN DIG? JA NEJ

Sidan senast uppdaterad: 1 december 2020

Rubrik på google och vid delning på sociala medier.

Lägg in en beskrivning på sidan som syns vid delning på sociala medier, på google och i menyer.

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sidalänk till annan webbplats eller 073-1234567

Eksjö Kommunfastigheter AB

Besök:Österlånggatan 16

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-36300

E-post: kommunfastigheter@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag-fredag 08.00-16.30

Besök:

Måndag-fredag 08.00-16.30

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.