Eksjö kommuns logotyp

Följ uppbyggnaden av Grevhagsskolans nya idrottshall med klassrum

Här kan du följa uppbyggnaden av Grevhagsskolans nya idrottshall med klassrum. Det kommer kontinuerligt att publiceras bilder och information om vad som händer i projektet.

Nybyggnad av Grevhagsskolans idrottshall med klassrum är ett av Kommunfastigheters större projekt. Den nya byggnaden kommer att innehålla en idrottshall med läktare och omklädningsrum samt fem klassrum.

Fasadritningar för idrottshallen med klassrum. Pdf, 463 kB.

3 mars 2023

På Grevhagsskolan börjar det likna en idrottshall. Just nu arbetar man med att måla linjerna på den nylagda sporthallsmattan. En del installationer kommer att göras ovan undertaket.
Utvändigt inväntar vi in bättre väder så att vi kan börja asfaltera och lägga betongstenar.

22 november 2022

För tillfället början man att montera ner byggställningarna runt byggnaden. Om vädret tillåter kommer man påbörja markarbetet.
Invändigt fortsätter arbete.

23 september 2022

Panelen monteras på fasade till Grevhagsskolans nya idrottshall samtidgigt som innerväggar byggs.

26 augusti 2022

Efter semesteruppehållet är entreprenörerna åter i gång med byggnationen av Grevhagsskolans nya idrottshall. Man arbetar med många olika delar för tillfället. Det monteras utvändiga klimatskivor (utvändiga gipsskivor) samtidigt som innerväggar byggs.

15 juni 2022

En uppdatering i projektet Grevhagsskolans nya idrottshall. Nu monteras plåt på taket och man bygger väggar.

18 maj 2022

Nu börjar det likna en byggnad! Stommontering pågår för tillfället och snart är hela stommen på plats. Det monteras även takåsar på halldelen.

20 april 2022

Nu är bjälklaget på omklädnings- och klassrumsdelen monterat. Nästa steg i byggnationen är bjälklaget på våning tre och övriga väggar.

13 april 2022

Just nu är det här mest en byggarbetsplats vid vår nya idrottshall på Grevhagsskolan. Men om ett år kommer detta vara entrén till den nya idrottshallen.

10 mars 2022

Nu håller entreprenören på att resa och montera stommen till idrottshallen.

10 februari 2022

Arbetet med Grevhagsskolans idrottshall fortsätter. För närvarande pågår gjutning av plattan.

22 december 2021

Nästa steg i byggprocessen är plattan till idrottshallen som nu börjar ta form.

21 oktober 2021

Nu schaktas, fylls och packas marken till grunden för idrottshallen.

10 oktober 2021

Arbetet med förberedelse för grunden fortsätter. Se gärna våra drönarbilder.

30 september 2021

Nu är f-huset rivet och arbetet med ledningar för vatten och värme till Slottets förskola har startats. Nästa steg i byggnationen är att börja med grunden till idrottshallen.

8 september 2021

Nu har arbetet påbörjats med nybyggnad av den nya idrottshallen. På platsen där idag befintliga f-huset finns ska idrottshallen byggas. Under denna vecka påbörjas rivningen av det f-huset.