Vi vann!

Under gårdagen fick vi glädjande besked i tråkiga tider. Vårt fina Ciselören vann rödfärgsprisets båda kategorierna – folkets pris och arkiteternas pris.

Det har aldrig hänt tidigare. Tävlingen består av både folkets röst och arkitektjuryns pris. Gina Dirawi ledde den webbsända galan som de nominerade och andra intressenter fick följa via datorn på grund av rådande omständigheter.

Rödfärgspriset är en arkitekttävling som belönar nyskapande och modern arkitektur där trä och slamfärg har en framträdande roll. Juryn består av fyra framträdande arkitekter med gedigen erfarenhet och stor kompetens (och mycket god smak om vi får säga det själva). Ciselören är en unik byggnad som krävt stort engagemang från våra medarbetare, entreprenörer och arkitekter så det är med stor stolthet vi mottar denna fina utmärkelse. Själva firandet får vänta men den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge.

Stort tack till alla er som röstat!

Kontakt

Eksjöbostäder AB

Besök:

Österlånggatan 16, Eksjö

Post:

Eksjöbostäder AB, 575 80 Eksjö

Telefon:

 TILLBAKA

Vi vann rödfärgpriset!

Nyhet om att Ciselören i Eksjö vann rödfärgpriset.

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sida Länk till annan webbplats. eller 073-1234567

Eksjöbostäder AB

Besök:Österlånggatan 16

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-363 00

E-post: eksjobostader@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag-fredag 9.00-12.00
Måndag och onsdag 13.00-15.00
Torsdag 15.00-17.00

Besök: