Logotyp Eksjö kommun

Ciselören

Välkommen tillbaka!

Sedan den tragiska branden ödelade Forssellska gården som tidigare låg på platsen har arbetet med att på ett smakfullt sätt ersätta den med ny bebyggelse pågått. En modern byggnad, som samtidigt smälter in på ett naturligt sätt i den gamla träbebyggelsen har hela tiden varit målsättningen och nu är vi äntligen i mål.

Ciselören är en modern fastighet med spännande arkitektur. Många detaljer från den ursprungliga byggnaden har tagits tillvara och har smakfullt integrerats i den nya byggnaden. Loftgångarna mot innergården är kanske det allra tydligaste exemplet. Det centrala läget, bara ett stenkast från Stora torget, med närhet till butiker, restauranger och samhällsservice gör Ciselören till ett helt kvarter igen där det är enkelt att leva.

Totalt finns här 15 lägenheter i olika storlekar. Samtliga lägenheter blir ljusa och luftiga med klassisk och tidlös inredning. Alla lägenheter har en egen liten uteplats mot innergården. Alla lägenheter har dessutom egen tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Lägenheterna var klara för inflyttning 1 juni 2020.

Ciselören är rökfri vilket innebär att det inte blir tillåtet att röka inne i lägenheten, ute på balkongen, uteplatsen eller i närheten av fastigheten.

Läs mer om lägenheterna i vår broschyr.PDF

Bilder Ciselören 1

Utvändigt utseende

Invändigt utseende

Frågor?

Kontakta uthyrningen om du har frågor.

Per Lennartsson
e-post: per.lennartsson@eksjo.se
telefon: 0381-360 70, vardagar klockan 9.00-11.00

Kontakt

Kundservice - Reception/uthyrning

Besök:

Österlånggatan 16, Eksjö

Post:

Eksjöbostäder AB, 575 80 Eksjö

Telefon:

Telefontid:

Alla vardagar klockan 9.00-11.00

Öppettider:

Måndagar och onsdagar klockan 13.00-15.00 samt
torsdagar klockan 15.00-17.00