Eksjö kommuns logotyp

Hitta till Vux i12

Vux i12 ligger på Itolvområdet i Eksjö.

På norr i Eksjö hittar du Itolvområdet och väl inne på området ligger Vux i12 på Kaserngatan 16. Lokalerna ligger på andra våningen i byggnaden och där hittar du också expeditionen för Vux i12.

Vägbeskrivning som kommer från RV40 väster Trafikplats Eksjö centrum:
Följ RV40 förbi stationshuset och vid rondellen som ligger vid Lidl, sväng vänster och följ Regementsgatan hela vägen norrut tills Willys ligger på vänster sida. Sväng där höger in i allén som leder in på Kaserngatan och Itolvområdet.

Vux i12 ligger som andra kasernbyggnaden till höger när du kommer ni på Itolvområdet.

Vägbeskrivning som kommer från RV40 öster:
Sväng höger i rondellen som ligger vid Lidl och följ Regementsgatan hela vägen norrut tills Willys ligger på vänster sida. Sväng där höger in i allén som leder in på Kaserngatan och Itolvområdet.

Vux i12 ligger som andra kasernbyggnaden till höger när du kommer ni på Itolvområdet.

Vägbeskrivning som kommer från RV32 Trafikplats Eksjö norra:
Följ Stockholmsvägen och sväng höger i rondellen vid Göta Ingengörsregemente Ing2. Fortsätt på Stockholmsvägen tills Willys ligger på höger sida. Fortsätt rakt fram in i allén på Kaserngatan och Itolvområdet.

Vux i12 ligger som andra kasernbyggnad till höger när du kommer in på Itolvområdet.

Parkering
Det är fri parkering på stora delar av skolområdet, men det kan bli fullt. Vissa av parkeringsytorna är tidsbegränsade till två timmar så var uppmärksam på att inte överskrida den tiden för att undvika parkeringsböter. Det finns även parkeringsplatser bakom kasernbyggnaden som ligger längst upp till höger på området.

Kontakta Vux i12

Besök:

Kaserngatan 16, Eksjö

Post:

Vux i12, 575 80 Eksjö

Telefon:

E-post: