LYSSNA

Studienivå

Kurserna inom kommunal vuxenutbildning bedrivs på såväl grundläggande som gymnasial nivå. Oavsett vilken nivå du börjar läsa på så är kursernas ämnesinnehåll anpassat utifrån vuxna studerandes behov och erfarenheter.

Kurser på grundläggande nivå

Kurserna på grundläggande nivå är till för dig som, helt eller delvis, saknar utbildning från den svenska grundskolan. Kurserna kan också vara bra som repetition inför studier på gymnasial nivå om det var länge sedan du gick i skolan. Kurserna på grundläggande nivå erbjuds både i form av lärarledd undervisning och som distanskurser med handledning i studiehallen. Vi erbjuder i dagsläget samtliga kurser i NTI-skolans distansutbud som du når via följande länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kurser på gymnasienivå

Gymnasiekurser är för dig som behöver komplettera kurser från gymnasiet för att nå en viss kompetens eller en viss behörighet. Vi erbjuder i stort sett Skolverkets alla godkända teoretiska kurser. Kurserna genomförs på distans med tillgång till handledning i vår studiehall. Vi erbjuder i dagsläget samtliga kurser i NTI-skolans distansutbud som du når via följande länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Yrkesutbildningar på gymnasienivå

Yrkesutbildningar på gymnasienivå gör dig väl förberedd för yrkeslivet och innebär att du kan börja jobba i yrket direkt efter genomförd utbildning. I Eksjö erbjuder vi i dagsläget utbildningar inom Vård och omsorg, Svets och CNC. Övriga yrkesutbildningar erbjuds i samarbete med våra grannkommuner vilket betyder att du kan behöva resa för att kunna studera dessa. Yrkesutbildningarna erbjuds i första hand som utbildningspaket där man studerar på plats under en, eller ett par, terminer.

De industritekniska utbildningarna med inriktning mot svets/CNC erbjuds i Eksjö av utbildningsföretaget Veldi, information om utbildningarna och kontaktuppgifter finner du på följande länk. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Särskild utbildning för vuxna

Vux i12 erbjuder särskild utbildning för vuxna för dig som är minst 20 år och har en intellektuell funktionsnedsättning eller en förvärvad hjärnskada. Mer information om Särskild utbildning för vuxna

SFI – utbildning i svenska för invandrare

Vi erbjuder kurser i svenska språket för dig som inte har svenska som modersmål. Mer information om SFI och samhällsorientering

Kontakt

Vux i12

Besök:

Kaserngatan 16, Eksjö

Post:

Vux i12, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-363 99, 363 60

E-post:

vux@eksjo.se

HJÄLPTE DEN HÄR SIDAN DIG? JA NEJ

Sidan senast uppdaterad:

Studienivåer på Vux i12, Eksjö

Kort beskrivning av de olika nivåerna inom komvux.

Vux i12

Besök:Kaserngatan 16, Eksjö

Post:Vux i12, 575 80 Eksjö

Telefon: 0381-363 99

E-post: vux@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag-fredag 08.00-16.30

Besök:

Måndag-fredag 08.00-16.30