Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

Praktisk information

På Campus i12 vill vi att alla som kommer till oss, lärare och studerande ska känna sig välkomna och känna sig som hemma. Nedan finns information om hur vi tillsammans kan göra tillvaron på Campus i12 till en bra upplevelse.

Kaffe och måltider

Det finns en kaffemaskin där du kan köpa ditt kaffe gjort på nymalda bönor. Maskinen erbjuder även andra varma drycker såsom choklad och hett vatten.

På Campus i12 finns det två studentkök (på plan tre och plan fyra) med en cafédel med bord och stolar. I båda köken finns det mikrovågsugnar, kylskåp, tallrikar, glas och bestick.

Källsortering

Campus i12 förväntar sig att alla som studerar i lokalerna, och även de som kommer på besök, ser till att följa de anvisningar om källsortering som finns i våra utrymmen.

Lokalerna – uthyrning, tillgång

Tillgång till lokalerna

Som studerande har du möjlighet att sitta i skolans lokaler även efter kontorstid och på helger. Tillgång till detta kräver att du har ett passerkort. Passerkortet är personligt och du kan hämta ett passerkort hos administrationen.

Uthyrning av lokaler

Vi hyr gärna ut våra lokaler när de inte används i studiesyfte för våra egna föreläsningar eller aktiviteter. Det finns flera föreläsningssalar samt en datasal som finns att hyra. Kontakta administrationen för mer information.

Parkering

Det är fri parkering på stora delar av skolområdet, men det kan bli fullt. Vissa av parkeringsytorna är tidsbegränsade till 2 timmar, så var uppmärksam på att inte överskrida tiden för att slippa parkeringsböter. Det finns även parkeringsplatser bakom Campus i12.

Fritid och evenemang

Fritiden

På eksjo.se hittar du många tips på vad du kan göra på din fritid som till exempel information om simhall, ishall, gym, motionsspår, föreningar, museum och bibliotek.

Evenemang

I evenemangskalendern på visiteksjo.se Länk till annan webbplats. kan du se aktuella evenemang just nu och framöver. Det kan vara konserter, stadsfest, idrottstävlingar, julmarknad, teaterföreställningar, loppisar och musikaler. Eksjö erbjuder evenemang för alla smaker – året runt.

Kontakt

Campus i12

Besök:

Kaserngatan 24 A, Eksjö

Post:

Campus i12, Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-361 20

Sidan senast uppdaterad:

Praktisk information

På Campus i12 vill vi att alla som kommer till oss, lärare och studerande ska känna sig välkomna och känna sig som hemma. Nedan finns information om hur vi tillsammans kan göra tillvaron på Campus i12 till en bra upplevelse.

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sida Länk till annan webbplats. eller 073-1234567