Välkommen till Eksjö kommun

Förskollärare som pysslar med elever vid ett bordrum.
LYSSNA

Läs till förskollärare vid Campus i12

Vill du arbeta med och göra skillnad för yngre barn? Som utbildad förskollärare kommer du ut på en arbetsmarknad där din kompetens behövs och är efterfrågad. Utbildningen startar i augusti 2024.

Som förskollärare arbetar du med att utmana de yngre barnens lärande och utveckling. Under utbildningen får du ett vetenskapligt och pedagogiskt förhållningssätt, teoretisk förståelse, praktiska kunskaper och personlig utveckling.

Utbildningen startar i augusti 2024 och du läser i Eksjö vid Campus i12. Det gör det enkelt för dig som bor i Eksjö kommun att kombinera utbildning med vardagsliv.

Ansökan öppnar 15 mars

Ansök hos www.antagning.se Länk till annan webbplats., öppen från 15 mars. Välj studieort Eksjö med anmälningskod: HJ-52523

Om utbildningen

Utbildningen ges via Högskolan för lärande och kommunikation, Jönköping University. Du kommer som student att ingå i en studiegrupp med andra studenter som är antagna till Eksjö.

Nyheten publicerad: 14 februari 2024

Kontakt

Campus i12

Besök:

Kaserngatan 24 A, Eksjö

Post:

Campus i12, Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

 TILLBAKA

Läs till förskollärare vid Campus i12 i Eksjö

Vill du arbeta med och göra skillnad för yngre barn? Som utbildad förskollärare kommer du ut på en arbetsmarknad där din kompetens behövs och är efterfrågad.