Välkommen till Eksjö kommun

Bild med postlådor med soppåsarFörstora bilden
LYSSNA

Hållbarhet

Hållbarhet är en självklar del i vårt arbete. Hållbarhet för oss innebär att ta ansvar ur ett miljömässigt, ett ekonomiskt, ett jämställt och socialt perspektiv.

Vi arbetar mycket utifrån ett miljömässigt perspektiv för att minska vårt klimatavtryck så mycket vi kan. Vi har kommit en bra bit på vägen till att bli fossilfria och minska påverkan på klimatet, men vi kan alltid göra mer. Här kan du läsa om hur vi arbetar med miljöfrågor.

Digitalisering

Att arbeta med digitalisering är viktigt för oss för att kunna förbättra och förenkla för våra hyresgäster. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra arbetssätt för att öka vår effektivitet och då är digitala verktyg bra lösning. Digitaliseringen och möjlighet till andra arbetssätt är också en viktig del i vårt hållbarhetsarbete då det finns många digitala lösningar för att arbeta på ett mer klimatsmart sätt.

Kontakt

Eksjö Kommunfastigheter AB

Besök:

Österlånggatan 16, Eksjö

Post:

Eksjö Kommunfastigheter AB, 575 80 Eksjö

Telefon:

Sidan senast uppdaterad:

Kvalité och hållbarhet

Hållbarhet inom Eksjö Kommunfastigheter

Här finns information om hur vi arbetar med vårt hållbarhetsarbete.

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sida Länk till annan webbplats. eller 073-1234567