Välkommen till Eksjö kommun

Webbinarium
LYSSNA

Gratis webbinarium

Måndag 18/9 har du möjlighet att delta i ett gratis webbinarium som hålls av Helena Wallberg.

Bok

Helena är är gymnasielärare i engelska och franska och har en fil. mag. i specialpedagogik. Hon är utbildare, bloggare samt har skrivit flera böcker om lärande bla. Lektionsdesign - en handbok och Lektionsdesign i praktiken.

Under webbinariet får du som lärare tips kring hur du kan bygga en lektion som fokuserar på förståelse, motivation och studiero.

Under 45 minuter får du konkreta tips, idéer och aktiviteter för en design som möjliggör en undervisning som möter olikheter, samtidigt som den främjar delaktighet.

Webbinariet är som sagt gratis, du behöver bara gå in på länken nedan och anmäla dig så får du ett bekräftelsemejl med en länk till webbinariet.

Det fin fina är att du kan anmäla dig även om du inte har möjlighet att delta live den 18/9. Du får nämligen en länk till inspelningen när webbinariet är slut så du kan i lugn och ro se det när det passar dig, eller kanske se det tillsammans i arbetslaget/ämneslaget och diskutera med dina kollegor.

Lektionsdesign i praktiken - före, under och efter lektionen – Unikum Länk till annan webbplats.

Marie Titus //Utvecklingslärare
Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300
     TILLBAKA

    Måndag 18/9 har du möjlighet att delta i ett gratis webbinarium som hålls av Helena Wallberg, författare till Lektionsdesign.