Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

UF-mässa i Jönköping

Torsdagen den 29 februari gick den regionala mässa i Ung Företagsamhet, UF, av stapeln i Jönköping. Den har vuxit genom åren och är nu uppe i 280 utställande företag med över 1000 elever på plats.

På UF-mässan i Jönköping deltog eleverna som går sista året på Ekonomiprogrammet, elever från Estetiska programmet samt elever som läser kursen Entreprenörskap som individuellt val från Eksjö gymnasium.

UF-mässa 29 februari 2024 Länk till annan webbplats.

Elever i Ekonomiprogrammets andra år plus elever som ska välja Entreprenörskap som individuellt val besökte mässan i förberedande syfte inför deras deltagande på nästa års UF-mässa.

Förutom att det är en givande och lärorik och rolig dag avgjordes också tävlingar och med det säger vi grattis till följande UF-företag som går på Eksjö gymnasium.

  • Radiokakan UF som blev nominerade till Årets socialt hållbara UF-företag.
  • Martin Johannesson i Comfort UF som blev nominerad och tävlade med en pitch i Årets Säljare.
  • WaxMade som blev nominerade i Årets affärsplan, Årets hantverkare – och en andraplats i tävlingen Årets vara, som innebär en plats i SM i Ung Företagsamhet i Stockholm senare under våren!

Grattis till de UF-företag som nominerades och vann! Vi ger också en lyckospark till UF-företaget WaxMade inför kommande SM-tävling i Stockholm.

Kontakt

Eksjö gymnasium

Besök:

Läroverksgatan 8, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

 TILLBAKA

UF-mässa i Jönköping

UF-mässa i Jönköping

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sida Länk till annan webbplats. eller 073-1234567