Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

Ansökan och antagning

Sista ansökningsdag är den 10 februari 2023

Inloggningsuppgifter får du av din studie- och yrkesvägledare i början av januari.

Dataskyddsförordningen - GDPR

Observera att alla uppgifter som kommer in med en ansökan betraktas som offentliga, utom sekretessbelagda handlingar. Personuppgifterna i en ansökan kommer att registreras i enlighet med GDPR som underlag för antagningen till gymnasieskolan. För ytterligare information om detta hänvisas till personuppgiftsansvarig i den kommun, den region eller den fristående skola som du söker till.

Detta innebär alltså att under pågående antagning fram till och med reservantagningen är handlingarna med ansökan offentliga, med undantag av sekretessbelagda handlingar. Ansökan till gymnasiet görs senast 10 februari 2023! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Läs också instruktioner om hur du gör ditt gymnasieval:

Antagningen strävar hela tiden mot förstahandsvalet vilket betyder att om du tas in på ditt förstahandsval, stryks de efterföljande valen automatiskt. Du får i de flesta fall ett preliminärt antagningsbesked i mitten av april som grundar sig på höstterminsbetyget i årskurs 9. Den slutliga antagningen i juni grundar sig alltid på slutbetyget i grundskolan, det vill säga vårterminsbetyget i årskurs 9. Du får då ett slutligt antagningsbesked hemskickat i början på juli. Du kan också hitta både det preliminära och det definitiva antagningsbeskedet på Dexter, där du gjorde din ansökan.

Kontakt

Eksjö Gymnasium

Besök:

Läroverksgatan 8, Eksjö

Post:

Eksjö Gymnasium, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381 - 363 35

E-post:

sofia.fransson@eksjo.se

Sidan senast uppdaterad:

Ansökan och antagning på Eksjö Gymnasium.

Ansökan och antagning på Eksjö Gymnasium.

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sida Länk till annan webbplats. eller 073-1234567