Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

Hyra

Det är viktigt att hyran betalas i tid. Du får en faktura från oss som hyresvärd i god tid.

När ska hyran betalas?
Hyran betalas för kommande månad senast sista vardagen i varje månad. Du får normalt hyresfakturor för tre månader i taget. Var uppmärksam så du använder fakturan märkt med rätt månad. Vi erbjuder våra hyresgäster e-faktura eller autogiro.

Om du inte betalar hyran i tid riskerar du att förlora ditt hyreskontrakt. Om du av någon anledning skulle bli efter med hyran är det är viktigt att du genast kontaktar oss.

Betala hyran med autogiro
Fyll i blanketten för medgivande för autogiro och skicka eller lämna in den till oss. Med autogiro överförs din hyra automatiskt från ditt konto till oss varje månad.
Observera att du inte kan ha både e-fakutra och autogiro samtidigt. Finns det en e‑fakturaanslutning kommer den att avslutas i samband med autogirots start. Dagen innan hyran/månadsavgiften ska betalas kontrolleras det om pengar finns på kontot och en reservering görs av beloppet. Den dag som hyran ska betalas, alltid sista vardagen före månadsskiftet, dras det belopp som står på avin från angivet konto.

Medgivande för autogiro Pdf, 300 kB.

Betala hyran med e-faktura
Du anmäler dig för e-faktura via din internetbank. Leta upp "Eksjöbostäder AB" i listan över de företag som är anslutna till elektronisk faktura och fyll sedan i anmälningsformuläret. Anmälan kan göras vid betalning av pappersfaktura via din internetbank. När du är anmäld till e-faktura får du inte längre någon pappersfaktura.

Kontakt

Eksjöbostäder AB

Besök:

Österlånggatan 16, Eksjö (bokade besök)

Post:

Eksjöbostäder AB, 575 80 Eksjö

Telefon:

Telefontid:

Måndag-fredag, klockan 9.00-12.00
Måndag och onsdag, klockan 13.00-15.00
Torsdag, klockan 15.00-17.00

Sidan senast uppdaterad:

Information om din hyra

Information om din hyra

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sida Länk till annan webbplats. eller 073-1234567