Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

Uthyrning av minibuss

Eksjö kommun har fem minibussar som hyrs ut till barn- och ungdomsföreningar inom kommunen.

För att hyra minibussen krävs att föreningens ordförande eller föreningens firmatecknare skrivit under ett försäkringsdokument via en e-tjänst. I försäkringsdokumentet framgår tydligt om reglerna för hyra om minibuss samt hur försäkring med mera gäller för eventuell personskada och vagnskada. Till e-tjänsten om försäkringsavtal:

Det finns tre minibussar som hyrs ut på lördagar och söndagar och bokas via en e-tjänst. Bussen hämtas efter klockan 15.30 fredagar eller efter överenskommelse.

En av bussarna är eldriven och går cirka 30 mil utan att laddas. Bussarna har åtta säten förutom föraren. Förfrågan skickas till fritidsavdelningen via en e-tjänst och den som har bokat bussen blir sedan kontaktad via mejl.

Bussen hämtas upp av den som har bokat efter överenskommelse med en kontaktperson från kommunen. Det kostar 600 kronor per dygn plus moms att hyra bussarna. Vid hyra av elbussen tillkommer en laddningskostnad på 150 kronor utan moms.

Dessa tre minibussar bokas via en e-tjänst:

Det finns ytterligare två minibussar som föreningar kan hyra under helger av Eksjö gymnasium. För att hyra dessa kontaktar du:

Sven-Gunnar Bergander, e-post: svengunnar.bergander@eksjo.se 

Kontakt

Fritidsavdelningen

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

fritid@eksjo.se

Sidan senast uppdaterad:

Uthyrning av minibuss

Eksjö kommun har fem minibussar som hyrs ut till barn- och ungdomsföreningar inom kommunen.

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.