Välkommen till Eksjö kommun

Ekjsö Tourist Center
LYSSNA

Turist- och besöksinformation

Turist- och besöksinformation hittar du i första hand på visiteksjo.se, men även på Eksjö Tourist Center och flera InfoPoints. I Eksjö kommun finns fantastiskt mycket att se och göra, välkommen in för information och inspiration!

Eksjö Tourist Center ligger på Österlånggatan 31 i centrala Eksjö, i samma byggnad som Eksjö museum. Förutom besöksinformation och kartor finns det även en souvenir- och museibutik. Öppettider på Eksjö Tourist Center. Länk till annan webbplats.

InfoPoints är utvalda bemannade platser som kan ge information och tips om vad som finns att se och uppleva i närområdet. På InfoPointsen finns även kartor och broschyrer att hämta. Adresser till alla InfoPoints finns på visiteksjo.se Länk till annan webbplats..

På visiteksjo.se hittar du information i kategorierna Upplev, Evenemang, Boende och Mat och dryck:

Kontakt

Eksjö Tourist Center

Besök:

Österlånggatan 31, Eksjö

Telefon:

0381-361 70

E-post:

turism@eksjo.se

Sidan senast uppdaterad:

Turist- och besöksinformation

Turist- och besöksinformation hittar du på Eksjö Tourist Center, Österlånggatan 31 i Eksjö. I Eksjö kommun finns fantastiskt mycket att se och göra, välkommen in för information och inspiration!

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.