Träffpunkter för seniorer och anhöriga

Kommunens träffpunkter för seniorer och anhöriga är mötesplatser som erbjuder stimulans och social gemenskap genom olika aktiviteter. På träffpunkterna kan du delta i aktiviteter, finna vänner, umgås under enklare former, känna samhörighet och få ett stöd i vardagen.

Varje träffpunkt formas och styrs efter önskemål och behov hos dig och andra besökare. Därför ser träffpunkternas utbud av aktiviteter och öppettider olika ut. Kommunen har samordnare som samordnar aktiviteterna på träffpunkterna och de särskilda boendena tillsammans med frivilligarbetare och personal.

Träffpunkter i kommunen

Träffpunkt Elvings
, Apoteksgränd 2, Eksjö
Träffpunkt Snickaren, Snickaregatan 11, Eksjö