Välkommen till Eksjö kommun

Bild på ishallen i Eksjö
LYSSNA

Ishall

Ishallen, som heter Storegårdshallen, ligger på Storegårdsgatan 3 C i Eksjö. I ishallen erbjuds åkning för allmänheten med eller utan puck under vissa tider.

Ishallen är stängd för säsongen. Öppnas återigen vecka 36.

Hyra

Det finns möjlighet både för privatpersoner, föreningar och företag att hyra kommunens ishall. Mer information om taxor och avgifter för att hyra lokal

Tyvärr har vi inte möjlighet att låna eller hyra ut skridskor.

Tiderna kan ändras snabbt

Observera! Det kan bli snabba ändringar av tiderna som gör att vi inte hinner att ändra här på webbsidan. Ta därför för vana att gå in i bokningschemat för ishallen för att försäkra dig om att tiden du vill åka är kvar. Detta gör du i bokningsschemat, sök på Storegårdshallen:

Kontakt

Fritidsavdelningen

Besök:

Storegårdsgatan 3 C, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

fritid@eksjo.se

Sidan senast uppdaterad:

Ishallen i Eksjö

Ishallen, som heter Storegårdshallen, ligger på Storgårdsgatan 3 C i Eksjö. I ishallen erbjuds åkning för allmänheten med eller utan puck under vissa tider.

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

long: 57.668126 Lat: 14.980653

Storegårdsgatan 3 C

Eksjö

Ishall

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.