Välkommen till Eksjö kommun

Bild på utegym i Eksjö

Utegymmet i Mariannelund

LYSSNA

Utegym

Utegym med olika träningsredskap finns i både Mariannelund och Eksjö. Där kan du träna själv eller i grupp. Det kostar inget och du samsas om redskapen med andra. Utegymmen ligger fint med både natur och andra möjligheter till idrott i närheten.

Utegym vid Slättvallen i Mariannelund

I anslutning till starten för motionsspåret vid Slättvallens IP ligger utegymmet i Mariannelund. Utegymmet är i träkonstruktion och omfattar de flesta redskapen för att träna hela din kropp. Underlaget är sand och gymmet omgivs av träd. Orienteringsklubben Hässleby SOK har ansvar för skötsel och drift. 

Utegym vid Arenaområdet i Eksjö

På Arenaområdet i Eksjö, mellan Prästängsskolan och ishallen, ligger ett mindre utegym. Detta gym är tillverkat i pulverlackad stål och innehåller träningsstationer för att träna hela kroppen. Underlaget är sviktpads, vilket gör det mjukt och behagligt att träna på. 

Kontakt

Fritidsavdelningen

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

fritid@eksjo.se

Sidan senast uppdaterad:

Utegym i Eksjö kommun

Utegym med olika träningsredskap finns i både Mariannelund och Eksjö. Utegymmen ligger fint med både natur och andra möjligheter till idrott i närheten.

lat: 57.61704 lng: 15.592378$Utegym Slättvallen Mariannelund#lat: 57.667318 lng: 14.981312$Utegym Arenområdet Eksjö

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.