LYSSNA

Bredband och fiber

Nästan alla hushåll i kommunen har möjlighet till någon form av bredbands­uppkoppling. Det bästa sättet är uppkoppling via fiberanslutning.

Det kommunala bolaget Eksjö Energi ELIT AB bygger med fiber till företag, hyresfastigheter och villor.

Fiberutbyggnad

Utbyggnaden av fiberanslutningar garanterar en god funktion inför framtiden. Eksjö Energi bygger fiberanslutningar till hus i bostadsområden och på landsbygden. Fibernät finns i Eksjö och i övriga tätorter i kommunen. Under de kommande åren har Eksjö Energi planer på att bygga ut nätet till de delar av kommunen som återstår.

Utbyggnaden av fiber på landsbygden görs i så kallade landsbygdprojekt. Detta innebär att när tillräckligt många är intresserade bygger bolaget fiber till villorna i området.

Via bolaget sker försäljning av bredbandsanslutning, IP-telefoni, IP-TV. Kommunala arbetsplatser, hushåll och företag är kunder i nätet.

På Eksjö Energis webbplats kan du hitta priser, se om ditt område och din villa finns med i de kommande projekten, beställa fiberanslutning till din villa med mera.

Bredband, Eksjö Energi ELIT AB Länk till annan webbplats.

Kontakt

Eksjö Energi ELIT AB

Besök:

Telegatan 8, Eksjö

Post:

Eksjö Energi ELIT AB, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-19 20 30

E-post:

bredband@eksjoenergi.se

Hjälpte informationen dig?

Sidan senast uppdaterad:

Bredband och fiber i Eksjö kommun

Nästan alla hushåll i kommunen har möjlighet till någon form av bredbandsuppkoppling. Det bästa sättet är uppkoppling via fiberanslutning, men även kopparnät förekommer än så länge.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.