• Vill du få hälsosammare matvaror?
  Hälsocenter, som arbetar med friskvård och hälsa, erbjuder en kurs där du kan lära dig mer om hälsosammare matvanor. Du får stöd i att hitta ditt sätt. Kursen är vid fyra tillfällen med start den 28 februari. Anmäl dig senast den 14 februari.
  Läs mer

 • Kulturskolans blås- och stråkverkstad startar den 25 januari
  Nu är det dags att anmäla sig till kulturskolans populära blås- och stråkverkstad, en verksamhet som vänder sig till elever i årskurs 2.
  Läs mer

 • Aktiviteter på särskilda boenden och träffpunkter
  På de särskilda boendena Almgården, Marieberg, Mogården och Solgården anordnas olika aktiviteter. Även på kommunens träffpunkter, mötesplatser för seniorer och anhöriga, arrangeras flera aktiviteter. Nu är programmet klart för januari–augusti.
  Läs mer

 • Kvinnligt nätverk i Eksjö
  Är du kvinna, vd/ägare och driver ett företag med tillväxtfokus så är du välkommen att bli medlem i ”Kvinnor leder” – det affärsdrivande nätverket som redan finns i Jönköpings läns 13 kommuner. De lokala nätverken träffas vid fyra tillfällen under året. Därutöver sker ett regionalt samarbete med alla de lokala nätverken vid två tillfällen under 2023.
  Läs mer

 • Höga flöden i vattendrag och VA-ledningar
  Med anledning av det blöta vädret i samband med snösmältningen råder nu höga nivåer i sjöar och vattendrag. Som fastighetsägare har du ansvar för att skydda din egendom.
  Läs mer

 • Babybad startar den 15 januari
  På söndagar mellan klockan 10.30 och klockan 11.00 är det från den 15 januari babybad i simhallen i Eksjö. Aktiviteten är för föräldrar och barn (3–18 månader) som vill prova övningar och bada fritt i en lugn och trygg miljö. 
  Läs mer

 • Trafikstörningar i centrala Eksjö
  Arbetet med att byta ledningar och ny överbyggnad på Österlånggatan fortsätter. Just nu är Österlånggatan avstängd söder om bron fram till korsningen Finlandsgatan/Vaxblekaregränd.
  Läs mer

 • För dig som vill starta företag i Eksjö kommun
  Går du i tankar om att starta företag? För att skapa goda möjligheter att starta nya företag bjuder Eksjö kommun in till starta-eget-kurser under hösten. Målgruppen är nya entreprenörer och personer med en företagsidé.
  Läs mer

 • Varning för snöfall i kombination med vind 4–5 januari
  SMHI har utfärdat en orange varning för snöfall i kombination med vind för norra delen av Jönköpings län samt en gul varning för snöfall för delar av södra Jönköpings län.
  Läs mer

 • Kommunen har anställt socialchef
  Det blir Catharina Tingvall som tillträder tjänsten som socialchef vid Eksjö kommun. Efter nio månader som tillförordnad socialchef är det beslutat att Catharina anställs som ny socialchef.
  Läs mer

Sidan senast uppdaterad:

Nyheter från Eksjö kommun via RSS

Prenumerera på nyheter från Eksjö kommun via RSS

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.