LYSSNA

 • Affärsmöjligheter för företag i kommunen
  Vattenfall planerar en byggnation av upp emot 23 vindkraftverk nordväst om Bruzaholm. Byggstart är 2023 med idrifttagande 2024/2025. Vattenfall planerar att ta investeringsbeslut under första kvartalet 2023. Upphandling av tjänster och produkter för uppemot 200 årsanställningar, görs under 2022.
  Läs mer

 • Anmäl dig till "Cykla eller gå för Ukraina på Reservatens dag", 22 maj
  Cykla, eller gå till olika naturreservat omkring Eksjö och Hult. Anmäl dig så bjuder vi på fika längs vägen. För varje person som cyklar skänker företagen i Eksjö en summa pengar till UNHCR Ukraina. Vill du delta och göra en en insats för Ukraina? Anmäl dig senast den 19 maj så vi kan beräkna hur mycket mat och dryck det går åt.
  Läs mer

 • Kommunfullmäktige sammanträder den 19 maj
  Kommunfullmäktige sammanträder torsdagen den 19 maj, klockan 18 i kommunfullmäktigesalen i Stadshuset, Eksjö. Sammanträdet är offentligt.
  Läs mer

 • Kulturskolans sommarkonsert 17 maj
  Kom och se Kulturskolans sommarkonsert den 17 maj klockan 18, vid eken bakom Kulturskolan i Eksjö. Ta gärna med picknickkorg och något att sitta på. Kulturskolan bjuder också på fler konserter under veckan.
  Läs mer

 • Gemensamt budskap om eventuell anstaltsetablering i Nässjö kommun
  Nässjö kommun är en av fyra kommuner som Kriminalvården ser som en möjlig etableringsort för en ny kriminalvårdsanstalt. Eksjö kommun ser tillsammans med övriga kommuner på Höglandet positivt på en eventuell anstaltsetablering.
  Läs mer

 • Rapport om gymnasieutredning presenterad
  Utredningen om framtida gymnasieorganisation på Höglandet är nu klar och resultatet redovisades av utredare Lars Stjernqvist vid ett möte med berörda kommuner på torsdagskvällen. Utredningen föreslår att samtliga gymnasieskolor behålls, att ett eget gymnasieförbund inrättas och att en uppdelning av gymnasieprogrammen görs. Nästa steg blir att analysera utredningen och göra eventuella kompletteringar och fördjupningar.
  Läs mer

 • Cykla eller gå för Ukraina på Reservatens dag, 22 maj
  Söndagen den 22 maj firar vi den biologiska mångfalden genom att uppmärksamma några av kommunens fina naturreservat. Cykla, eller gå till olika stationer utanför Eksjö. För varje person som cyklar skänker företagen i Eksjö en summa pengar till UNHCR Ukraina. Vill du delta och göra en en insats för Ukraina? Glöm inte att anmäla dig.
  Läs mer

 • Vattendagen i Mariannelund, 12 maj
  Eksjö kommun bjuder in till information om den nya översikts­planen. Ställ frågor, lämna synpunkter och diskutera viktiga frågor kopplade till Mariannelund och dess närområden. Samtidigt kommer Emåförbundet att informera om livet i våra vattendrag samt genomföra elfiske på platsen.
  Läs mer

 • Möt din kommun och Blåljusdagen, 14 maj
  Eksjö kommun och dess politiker, tillsammans med Eksjö Energi och Eksjöbostäder bjuder in till ”Möt din kommun” och ”Blåljusdagen” den 14 maj, klockan 10–14. Platsen är på Stora torget och på brandstationen i Eksjö. Välkommen!
  Läs mer

 • Årets pristagare är utsedda
  Eksjö kommun delar årligen ut olika priser för att stimulera och uppmuntra väl utfört arbete. Nu är pristagarna utsedda för arkitektur- och byggnadsvårdspriset, kulturpriset och miljövårdspriset.
  Läs mer
Hjälpte informationen dig?

Sidan senast uppdaterad:

Nyheter från Eksjö kommun via RSS

Prenumerera på nyheter från Eksjö kommun via RSS

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.