LYSSNA

 • Längre handläggningstider hos Eksjö kommuns Kontaktcenter
  Natten mot fredag den 8 januari 2021 skedde det ett inbrott i Stadshuset i Eksjö. Under inbrottet har teknisk utrustning som tillhör Eksjö kommuns Kontaktcenter blivit stulen. Detta påverkar Kontaktcenters verksamhet, och kan medföra längre handläggningstider, tills ny utrustning finns på plats.
  Läs mer

 • Eksjö kommuns högstadieskolor startar vårterminen som planerat
  Idag, torsdagen den 7 januari 2021, meddelade regeringen att högstadieskolor kommer att få möjlighet att använda fjärr- eller distansundervisning för att undvika trängsel i skolans lokaler eller i kollektivtrafiken. Eksjö kommuns högstadieskolor kommer att starta vårterminen som planerat med undervisning på plats i skolorna.
  Läs mer

 • Munskydd i kollektivtrafiken från den 7 januari 2021
  Från och med den 7 januari 2021 rekommenderar Folkhälsomyndigheten att munskydd ska användas i samband med resor med kollektivtrafik under vardagar klockan 7–9 samt 16–18.
  Läs mer

 • Gamla julgranar hämtas
  Julgranar hämtas måndagen den 18 januari i Eksjö, Höreda och Värne. Tisdagen den 19 januari hämtas de i Hult, Bruzaholm, Hjältevad, Ingatorp, Mariannelund och Bellö.
  Läs mer

 • Eksjö kommun önskar dig en god fortsättning och ett ljusare 2021
  Genom en hälsning från Annelie Hägg, kommunstyrelsens ordförande, vill Eksjö kommun önska dig en god fortsättning och ett ljusare 2021.
  Läs mer

 • Om fyrverkerier vid nyår
  Hantering av fyrverkerier är förknippad med risker. Både vid transport, förvaring och avfyrning. I år är det viktigare än någonsin att vården och blåljuspersonal får fokusera på rätt saker och inte ägna sig åt fyrverkeriolyckor. Hjälp till att undvika onödiga olyckor, och visa också hänsyn för att både djur och människor kan bli skrämda av fyrverkerier.
  Läs mer

 • De första doserna vaccin mot covid-19 har getts i Eksjö kommun
  I dag, måndagen den 28 december 2020, har de första doserna vaccin mot covid-19 getts till brukare inom särskilt boende i Eksjö kommun.
  Läs mer

 • Väntsalen i stationshuset i Eksjö stängs tillfälligt från och med årsskiftet
  Den 1 januari 2021 kommer väntsalen i stationshuset i Eksjö att åter stängas. Väntsalen kommer att hålla stängt under sex månader. Under denna period ska Eksjö kommun tillsammans med fastighetsägaren arbeta fram ett långsiktigt upplägg för väntsalen.
  Läs mer

 • Tips inför jullov och ledighet
  Årets jullov ser annorlunda ut med ett mindre utbud av aktiviteter än vi är vana vid. Vill du ändå hitta på något? Kolla listan med tips som passar både barn och vuxna! Ps. Kom ihåg att hålla avstånd även om du träffar någon utomhus.
  Läs mer

 • Vill du sommarjobba vid Eksjö kommun sommaren 2021?
  Nu söker vi dig som vill göra något roligt och meningsfullt i sommar. Redan nu kan du lämna din ansökan till något av våra sommarjobb 2021.
  Läs mer
HJÄLPTE DEN HÄR SIDAN DIG? JA NEJ

Sidan senast uppdaterad: 12 september 2018

Nyheter från Eksjö kommun via RSS

Prenumerera på nyheter från Eksjö kommun via RSS

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag, dag före afton och vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.