Välkommen till Eksjö kommun

LYSSNA

 • Bad vid Prästängsbadet avråds
  Ett vattenprov från Prästängsbadet har kommit tillbaka som visar tjänligt med anmärkning. Med anledning av detta avråder Eksjö kommun från bad vid badplatsen.
  Läs mer

 • Höglandet får en gemensam gymnasieorganisation
  Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda kommuner har under våren tagit beslut om att föra över sina gymnasieskolor till Höglandsförbundet från årsskiftet 2024/2025.
  Läs mer

 • Kommunfullmäktiges sammanträde den 18 juni i webb-tv
  Nu går det att se kommunfullmäktiges sammanträde från den 18 juni 2024 i webb-tv.

  Läs mer

 • Omledning av trafik på väg 40 mot Nässjö
  Från 24 juni är delar av vägen mot Nässjö avstängd. Trafiken leds om vid Broarp via väg 128 och väg 31 till Gisshultsrondellen.
  Läs mer

 • Tyck till om avfallsplanen
  Aneby, Eksjö och Nässjö kommuner har tagit fram ett gemensamt förslag till avfallsplan för åren 2025–2035. Den ska omfatta allt avfall som uppstår i kommunen och tydliggöra kommunens mål och åtgärder för att hantera avfallet och minska avfallets mängd och farlighet. Välkommen med dina synpunkter.
  Läs mer

 • Slutligt resultat i EU-valet 2024
  Det slutliga resultatet från rösträkningen i EU-valet 2024 finns nu att ta del av på Valmyndighetens webbplats.
  Läs mer

 • Dags för sommarlov!
  I sommar arrangeras flera lovaktiviteter, och det finns även en hel del att göra och upptäcka på egen hand i vår kommun. Vi önskar alla barn och unga ett fint sommarlov!
  Läs mer

 • Framsidan av tidningen Hemma i Eksjö
  Nytt nummer av Hemma i Eksjö
  Den här veckan skickas ett nytt nummer av tidningen Hemma i Eksjö ut till alla hushåll i Eksjö kommun. Läs om sommarens evenemang, kommunens nya särskilda boende, spännande forskning inom förskolan och mycket annat.
  Läs mer

 • För dig som företagare – Lär dig att lämna anbud i eSource
  Eksjö kommun och de kommunala bolagen har bytt system för att genomföra upphandlingar. Vi välkomnar nu dig som företagare att delta på ett webbinarium där vi går igenom hur du kan lämna anbud i det nya systemet.
  Läs mer

 • Resultat om företagsklimat från Svenskt Näringsliv
  Eksjö kommun ligger kvar på samma nivå som förra året i Svenskt Näringslivs attitydundersökning om företagsklimatet – det innebär ett betyg på 3,5 även i år.
  Läs mer

Sidan senast uppdaterad:

Nyheter från Eksjö kommun via RSS

Prenumerera på nyheter från Eksjö kommun via RSS

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.