LYSSNA

 • Kritiskt låga grundvattennivåer i Eksjö kommun
  Eksjö kommuns grundvattennivåer har gått upp till nivå två, kritiskt läge, enligt Svenskt Vattens koncept "Hållbar vattenanvändning". Med anledning av de låga grundvattennivåerna är det nu viktigt att vi alla hjälps åt att spara på vattnet!
  Läs mer

 • Prästkragar och svenska flaggan.
  Skolavslutning
  Sommaren är här och snart är det dags för skolavslutning vid Eksjö kommuns grundskolor och gymnasieskola. Läs om vilka tider som gäller för respektive skola.
  Läs mer

 • Nytt nummer av Hemma i Eksjö
  Nu skickas ett nytt nummer av tidningen Hemma i Eksjö ut till alla hushåll i Eksjö kommun. Den här gången besöker vi Grevhagsskolans nya idrottshall, det ombyggda torget i Ingatorp och kommunens färskaste lekplats i Bruzaholm.
  Läs mer

 • Flammy
  Vinnare i barntävling på Blåljusdagen
  Under Blåljusdagen på räddningstjänsten den 27 maj arrangerades en barntävling där det handlade om att gissa hur långt ett snöre i en flaska var. Nu har vinnarna korats.
  Läs mer

 • Sveriges nationaldag 6 juni
  Den 6 juni firas Sveriges nationaldag traditionsenligt på flera platser i kommunen.
  Läs mer

 • Kommunfullmäktiges sammanträde den 16 maj i webb-tv
  Nu går det att se kommunfullmäktiges sammanträde från den 16 maj i webb-tv.

  Läs mer

 • Eldningsförbud i Eksjö kommun
  Räddningstjänsten har beslutat att införa eldningsförbud i Eksjö kommun från och med klockan 12 den 26 maj 2023 tills annan information kommer.
  Läs mer

 • Föreläggande till socialnämnden
  Socialnämnden i Eksjö kommun har fått ett föreläggande vid vite från IVO, Inspektionen för vård och omsorg, med anledning av handläggning av två barnärenden. Eksjö kommun är medvetna om att brister finns, därför har det sedan en tid tillbaka påbörjats ett förändringsarbete med en tydlig åtgärdsplan.
  Läs mer

 • Ny gång- och cykelväg och byte av ledningar på Grevgatan
  Eksjö kommun tillsammans med Eksjö Energi utför nu arbete på Grevgatan vilket påverkar trafiken. Fjärrvärme- och elledningar är redan bytta och det kommer att göras en ny gång- och cykelbana. Arbetet förväntas vara klart i början av juni.
  Läs mer

 • Nya förskole- och skollokaler i Mariannelund och Höreda
  Utifrån en utveckling av fler barn och ungdomar i våra förskolor och skolor behöver ett antal satsningar på nya lokaler i Mariannelund och Höreda göras.
  Läs mer

Sidan senast uppdaterad:

Nyheter från Eksjö kommun via RSS

Prenumerera på nyheter från Eksjö kommun via RSS

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Samma tider som ovan.

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00. Helgdagar är det stängt.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.