LYSSNA

 • Långa handläggningstider för bygglov
  Byggenheten har för tillfället långa uppstarts- och handläggningstider. Anledningen är en kombination av fler ärenden samt den rådande pandemin. Det var ovanligt många som ville göra lov- och anmälningspliktiga åtgärder under 2020 och trenden ser ut att öka detta år.
  Läs mer

 • Digitala föreläsningar om ladd, sol och lagring för bostadsrättsföreningar
  Energi- och klimatrådgivningen i Jönköpings län bjuder in till tre gratis digitala föreläsningar i april. Få information om hur ni framtidssäkrar er bostadsrätts-förening för ett fossilfritt samhälle och hur ni kan bli mer energieffektiva för att sänka elräkningarna.
  Läs mer

 • Beslut om förlängda åtgärder inom Eksjö kommun
  Vid kommunstyrelsens sammanträde den 30 mars 2021 prövades åter beslut om åtgärder eller anpassningar av Eksjö kommuns verksamheter som syftar till att minska smittspridningen av covid-19.
  Läs mer

 • Kronprinsessparet i digitalt samtal med kommunstyrelsens ordförande
  I dag, den 31 mars 2021, har kommunstyrelsens ordförande Annelie Hägg haft ett digitalt samtal med Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel. Samtalet handlade bland annat kommunens utveckling i stort men även om hur pandemin har påverkat Eksjö kommun.
  Läs mer

 • Informationsträffar för producenter av livsmedel den 14 och 15 april
  I april anordnas två digitala informationsträffar för livsmedelsproducenter – såväl stora som små – som är nyfikna på vad det innebär att leverera livsmedel till Eksjö kommun.
  Läs mer

 • Vattnet stängs av i delar av Eksjö, den 31 mars
  En läckande spolpost behöver åtgärdas i grönområdet mellan Hultvägen (riksväg 40) och Eksjö Camping. Vattnet kommer att stängas av den 31 mars vid klockan 07 för fastigheter i området. Om allt går enligt plan kommer vattnet tillbaka igen mitt på dagen. Spola gärna upp vatten i förväg för hushållsbruk.
  Läs mer

 • En annorlunda påskhelg
  Även i år behöver påsken vara annorlunda. Smittspridningen ökar igen i vårt län och därför är det viktigt att vi alla fortsätter att göra det vi kan för att skydda oss själva och andra mot spridning av covid-19. Umgås bara i en mindre krets, handla ensam under påskhandeln, och stanna hemma vid symtom på covid-19.
  Läs mer

 • Nytt avsnitt av podden Dolda motiv i rampljuset
  Idag publicerades det andra avsnittet i podden Dolda motiv i rampljuset. Denna gång diskuteras pandemins påverkan på våldet och hur det drabbar äldre och personer som omfattas av lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).
  Läs mer

 • Höglandsförbundet anmäler inspelning av samtal
  Höglandsförbundet har, måndagen den 22 mars 2021, anmält en personuppgiftsincident till Integritetsskyddsmyndigheten, IMY. Personuppgiftsincidenten berör Eksjö, Nässjö, Vetlanda, Aneby och Sävsjö kommuner, samt de kommunala bolag och förbund som använder sig av den telefoni som Höglandsförbundet levererar.
  Läs mer

 • Länsstyrelsens enkät om efterlevnad av råd och rekommendationer
  Det är en fortsatt hög smittspridning av covid-19 i Jönköpings län. För att minska smittspridningen har Länsstyrelsen lanserat en ny enkät där allmänheten kan rapportera in direkt hur rekommendationer och råd efterlevs i samhället.
  Läs mer
HJÄLPTE DEN HÄR SIDAN DIG? JA NEJ

Sidan senast uppdaterad:

Nyheter från Eksjö kommun via RSS

Prenumerera på nyheter från Eksjö kommun via RSS

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag, dag före afton och vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.